kanaki beauty training | ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ
kanaki, beauty, training, Κανάκη Βασιλική, ΚΔΒΜ, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κερατσίνι, Νύχια, Κομμωτική, Μακιγιάζ, Nails. Hair Styling, Make Up
717
page-template-default,page,page-id-717,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Με την ειδική κατάρτιση των ανθρώπων της ΚΒΤ από έμπειρους εκπαιδευτές, προσφέρουμε αναγνωρισμένη εκπαίδευση από το υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων για ειδικότητες που αφορούν την αισθητική άκρων& κομμωτική, καθώς και κύκλους σεμιναρίων που αφορούν την ειδική και γενική εκπαίδευση των άκρων, την ποδολογία, το μακιγιάζ ,barber ,ημιμόνιμο και μόνιμο μακιγιάζ.
Η σχολή μας ιδρύθηκε με σκοπό να εισάγει στις παραπάνω ειδικότητες, επαγγελματίες που θα λάβουν αναγνωρισμένη βεβαίωση σπουδών και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εξειδικευμένα και να δώσουν λύσεις σε καθημερινά ζητήματα των παραπάνω ειδικοτήτων.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παραδίδονται μαθήματα από επαγγελματίες που είναι σε ενεργό δράση και γνωρίζουν πλήρως τις ανάγκες του επαγγέλματος
κι έχουν εντρυφήσει σε αυτές, ώστε το αποτέλεσμα των σπουδών να είναι εγγυημένο όταν βγείτε στην αγορά εργασίας με τα απαιραίτητα εφόδια.

Εκπαιδευτικές μέθοδοι και πρακτικές

Οι επιμέρους διαδικασίες σχεδιασμού, οργάνωσης και υλοποίησης τις οποίες εφαρμόζουμε στα προγράμματα ενηλίκων περιγράφονται συνοπτικά στον παρακάτω πίνακα:

📍Σχεδιασμός – Οργάνωση – Υλοποίηση

Το περιεχόμενο του προγράμματος αναφέρεται και ως αναλυτικό πρόγραμμα. Το αναλυτικό περιεχόμενο είναι το αποτέλεσμα της:
✔️διερεύνησης των εκπαιδευτικών αναγκών και ακολουθεί τη διατύπωση του σκοπού και των στόχων του προγράμματος.
✔️ Το αναλυτικό περιεχόμενο του προγράμματος αποτελείται από μικρές ενότητες που συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες και τους ήδη διατυπωμένους στόχους, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα προσδιορίζεται και η χρονική διάρκεια των ενοτήτων.
✔️ Επίσης, στο αναλυτικό περιεχόμενο διαχωρίζεται η θεωρητική εκπαίδευση από την πρακτική άσκηση, ενώ είναι διακριτή η συνολική διάρκεια του προγράμματος.
Με τον τρόπο αυτόν είναι διαθέσιμες οι σχετικές πληροφορίες στους υποψήφιους εκπαιδευομένους, προκειμένου αυτοί να έχουν την ευρύτερη δυνατή πληροφόρηση για το είδος του προγράμματος και των ενοτήτων που θα παρακολουθήσουν.

📍Στον τρόπο διδασκαλίας περιλαμβάνονται :

Εργαστήρια
Βιωματικές μέθοδοι
Παιχνίδια ρόλων
Μελέτες περίπτωσης σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μέσα και τεχνικές
Συζήτηση – Brain storming
Παρουσιάσεις μεσω Powerpoint – projector – tv
Εκπαιδευτικές επιμορφωτικές επισκέψεις
Ημερίδες

📍Επαγγελματικές δυνατότητες αποφοίτων :

Ινστιτούτα Αισθητικής
Στούντιο αισθητικής άκρων
Υπεύθυνη Ινστιτούτου Ομορφιάς & Αισθητικής
Κέντρα Αισθητικής Φροντίδας
Spa
Κομμωτήρια
ΜΜΕ
Ελεύθερος επαγγελματίας
Καταστήματα πώλησης επαγγελματικών προϊόντων

📍Παροχή ποιοτικών προϊόντων κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών μαθημάτων δωρεάν, καθώς και συγγραμμάτων σε μορφή σημειώσεων και διαδικτυακό βιβλίο του Υπουργείου παιδείας.

📍Άρτια υλικοτεχνική υποδομή.
Εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου, τεχνογνωσίας & επαγγελματικής καταξίωσης
📍Πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μέσα στους χώρους διδασκαλίας υποδειγματικά εξοπλισμένους με pp και οθόνες.
📍Πτυχιακές εργασίες – εξέτάσεις πρακτικής – θεωρίας
📍Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μέσω του τμήματος Συμβουλευτικής και εργασίας σε κέντρα ομορφιάς, κομμωτήρια,Ινστιτούτα αισθητικής, στούντιο αισθητικής άκρων, καταστήματα καλλυντικών.
📍Συμβουλές & κατευθύνσεις ως προς την έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος
📍Οικονομικό πρόγραμμα σπουδών.
📍Η πρακτική εξάσκηση(εργαστήριο) περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών.
📍Δυνατότητα για συνεχιζόμενη εκπαίδευση μέσω ειδικών σεμιναρίων και εξειδικεύσεων σχετικών του αντικειμένου, με σημαντικές εκπτώσεις(Kanaki club).
📍Ολιγομελή τμήματα ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση συνεργασία μεταξύ καθηγητών & σπουδαστών και η σύνδεση πράξης & θεωρίας.
📍Πρωινά – Απογευματινά τμήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή
📍Συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους καθηγητές και καθοδήγηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο επαγγελματικό ξεκίνημα των σπουδαστών.